NAŠ TIM

AMBICIOZNI I PERSPEKTIVNI MLADI ADVOKATI
I SARADNICI, KOJI POSEDUJU
IZVANREDNU STRUČNOST, ISKUSTVO
I ISTRAJNOST U ZASTUPANJU KLIJENTATA.

SVAKI PREDMET
JE JEDINSTVEN.

Advokati i saradnici MIHAJ LAW kancelarije, sticali su akademsko obrazovanje u Republici Srbiji, ali i van njenih granica (Italija, Švajcarska).

Naše radno iskustvo sa domaćim i međunarodnim kompanijama, kao i sa pojedincima, pruža klijentima osećaj sigurnosti i potpunog poverenja.

Naši spoljni sardanici su sudski prevodioci i eksperti iz oblasti bankarstva, finansija, računovodstva, poreskog i poslovnog savetovanja u kompanijama poput Deloitte, Raiffeisen bank, Hypo GroupAlpe-Adria leasing, Credit Agricole bank, AIK banka i dr.

VLADIMIR MIHAJ

ADVOKAT I OSNIVAČ KANCELARIJE MIHAJ LAW

Vladimir Mihaj je osnivač Advokatske kancelarije MIHAJ LAW u Beogradu. U svojoj praksi fokusira se na kompanijsko, trgovinsko i međunarodno privredno pravo. Ostale oblasti u kojima je stručan obuhvataju sportsko, kao i medicinsko pravo.
Član je Odbora arbitara Konfindustrije Srbija.

Mihaela Turkan

Advokat

Mihaela je, nakon okočanih studija Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, završila, na istom fakultetu, i specijalističke studije iz oblasti poreskog savetovanja.
Iskustvo u radu sticala je kao advokatski pripravnik kod advokata Milke Mihaj, a potom kao mlađi saradnik u Studio legale Giovanni Slawitz u Parmi i kao pripravnik u Privrednom sudu u Beogradu. U kancelariji MIHAJ LAW radi kao advokat.

RASTKO SVIČEVIĆ

Advokat

U kancelariji MIHAJ LAW, Rastko Svičević radi kao advokat čije su stručne preference krivično pravo, prekršajno pravo, sportsko pravo, naknada nematerijalne štete i medicinsko pravo.
Njegov profesionalni rad zasnovan je na višegodišnjem iskustvu u domenu, pretežno, krivičnog i građanskog prava. Autor je stručne knjige „Veštačenje nematerijalne štete‟.

STRAHINJA MARIČIĆ

Advokat

Strahinja je diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a potom, na istom fakultetu, okončao akademske master studije iz oblasti stečajnog prava.
Radno iskustvo sticao je kao pripravnik u Privrednom sudu u Beogradu, a potom kao pripravnik u MIHAJ LAW kancelariji, gde sada radi kao advokat.
Oblasti kojima je posvećen jesu kompanijsko pravo, trgovinsko pravo, stečajno pravo, međunarodno privredno pravo, krivično i procesno pravo.

ALEKSANDRA STEFANOVIĆ

Advokat

Aleksandra je diplomirala na Pravnom fakultetu u Beogradu. Iskustvo je sticala kao advokatski pripravnik u praksi Vladimira Mihaja, te sada u kancelariji MIHAJ LAW radi kao advokat. Član je Advokatske komore Beograda.
Oblasti njenog stručnog rada u advokatskoj praksi jesu privredno pravo, upravno pravo, radno pravo, kao i statusna pitanja stranaca.

ALEKSANDRA VELIČKOVIĆ

Advokat

Aleksandra je završila Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu. Iskustvo je sticala kao pripravnik kod advokata Milke Mihaj i Mihaele Turkan.
U kancelariji MIHAJ LAW radi kao advokat. Oblasti njenog rada jesu radno pravo, upravno pravo, kao i građansko pravo, odnosno stvarno, obligaciono, porodično i nasledno pravo. Izuzetan je poznavalac sudske prakse.

Ivana Vojteški

Administrativni saradnik

Ivana je završila Ekonomsku školu i više od deset godina radi na mestu administrativnog saradnika u Advokatskoj kancelariji MIHAJ LAW. Poseduje izuzetno iskustvo i znanje u tom domenu posla.

ALEKSANDRA RADOVIĆ – MARJANOVIĆ

Chief of staff

Aleksandra Radović-Marjanović je business developer u Advokatskoj kancelariji MIHAJ LAW. Kao lingvista i stručnjak za PR i komunikacije, omogućava svakodnevno funkcionisanje kancelarije na svim nivoima.

IVANA ĐORĐEVIĆ

Office manager

Ivana je apsolvent Odseka za italijanski jezik Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Oblast njenog rada jeste prevođenje na italijanski jezik i sa njega.


SPOLJNI SARADNICI

Tamara Šiljić

ADVOKAT – SPOLJNI SARADNIK

Tamara je iskustvo sticala, najpre, volonterskim radom u nevladinim organizacijama za zaštitu životne sredine, a zatim kao pripravnik u advokatskoj kancelariji MIHAJ LAW, gde sada radi kao advokat – spoljni saradnik. Potpredsednica je HR Foruma Confindustria Serbia od 2019. godine.

DRAGAN BOSANKIĆ

Spoljni saradnik za poresko savetovanje i računovodstvo

Više od 20 godina radnog iskustva iz oblasti bankarstva, finansija, računovodstva, poreskog i poslovnog savetovanja u kompanijama poput Deloitte, Raiffeisen bank, Hypo Group-Alpe-Adria leasing, Credit Agricole bank, AIK banka i dr. Član je Srpskog fiskalnog društva (SFD) i International Fiscal Association (IFA). Direktor je Privrednog društva Smart Tax Solutions d.o.o. Beograd.

 • www.smarttaxsolutions.rs
 • VIOLETA MILOSAVLJEVIĆ

  Sudski prevodilac za italijanski jezik – SPOLJNI SARADNIK

  Violeta Milosavljević je sudski prevodilac za italijanski jezik. Oblasti koje su u sferi njenog rada jesu pravo, ekonomija i medicina.


  Kontaktirajte nas

  KANCELARIJA BEOGRAD
  Kneza Mihaila 34/2

  OBLADSTI
  RADA

  Zastupanje, savetovanje i pravno delovanje

  Pridružite se MIHAJ LAW timu

  Želite da radite sa kreativnim timom – onda smo mi savršeni za vas.

  Аdvokatska kancelarija MIHAJ LAW je

  član Udruženja italijanskih privrednika u Republici Srbiji.


  član Kisp-a- komore italijansko-srpskih privrednika.

  Beograd

  Kneza Mihaila 34/II
  11 000 | Beograd | Srbija

  VRŠAC

  Sterijina 50
  26 300 | Vršac | Srbija

  We will be active on Social Media soon.

  © All rights reserved. Powered by mihajlaw.com