ZASTUPANJE KOMPANIJA KROZ CEO PROCES POSLOVANJA
NA TRŽIŠTU REPUBLIKE SRBIJE.

MIHAJ LAW KLIJENTI SU MEĐUNARODNE I DOMAĆE KOMPANIJE, JAVNE INSTITUCIJE, NEVLADINE ORGANIZACIJE I POJEDINCI.­


“Svaki problem ima najmanje četiri rešenja.”

Milka Mihaj,
Osnivač MIHAJ LAW kancelarije
500 +

S PAŽNJOM VOĐENIH KLIJENATA

Kancelarija MIHAJ LAW klijentima pruža sveobuhvatne pravne usluge iz širokog spektra pravnih oblasti.
Domen usluga za koje smo specijalizovani proteže se od korporativnog i poslovnog prava, međunarodnog i domaćeg, prava konkurencije, bankarstva i finansija, poreskog i administrativnog prava, do problema vezanih za intelektualnu svojinu, nekretnine, porodično pravo, sportsko pravo, krivicu i još mnogo toga.

Svakim predmetom bavimo se pažljivo i stručno, od trenutka kontaktiranja naše advokatske kancelarije pa do okončanja procesa.
Naš cilj je da klijentima, a imajući u vidu specifične potrebe svakog od njih, obezbedimo blagovremeno rešenje pravnih sporova u bilo kojoj oblasti, tako da isplativost i zadovoljstvo budu primarni.

Naši klijenti, zahvaljujući nama, dobijaju osećaj potpune sigurnosti, te nam se i obraćaju s visokim stepenom poverenja.
1990.

INTERNACIONALNA PRAKSA – ITALIJA

Avokati i saradnici MIHAJ LAW kancelarije posebno su vezani za Italiju jer su u toj zemlji vlasnici i neki od saradnika sticali akademsko obrazovanje ili imali praksu. Veze sa Italijom i razumevanje italijanske kulture i poslovanja čine da saradnja sa kompanijama, koje dolaze iz Italije i posluju u Republici Srbiji, i MIHAJ LAW kancelarije, bude efikasna, puna razumevanja i uspešna.

Tim naših advokata i profesionalaca blisko sarađuje sa klijentima na razvoju i sprovođenju inovativnih, efikasnih i isplativih pravnih rešenja.
Nastojimo da obezbedimo najviši standard pravnog zastupanja, a naša posvećenost donela nam je prepoznatljivost kako od onih sa kojima sarađujemo, tako i od strane kolega.

Klijenti MIHAJ LAW kancelarije su međunarodne i domaće kompanije, javne institucije, nevladine organizacije i pojedinci.
+30

ISTORIJA I TRADICIJA

Još jedna činjenica na koju smo ponosni jeste i istorija same kancelarije.
Osnovala ju je, još 1991. godine, Milka Mihaj, prva žena advokat u Vršcu. Njena želja je bila da u vremenima tranzicije i u atmosferi nedefinisanih pravnih privatizacionih regulativa, bude od pomoći zaposlenima koji su, novim načinom struktuiranja privrednih društava, bivali oštećeni.

Milka je bila izuzetan stručnjak u oblasti radnog prava, a koristila je svoje znanje u savetovanju i zastupanju svojih klijenata u napornim bitkama vezanim za privatizaciju. Bila je izuzetan poznavalac radnog prava. Sem stručnosti i istrajnosti, trudila se da se prava radnika i zaposlenih uvek poštuju.

Advokatsku kancelariju MIHAJ LAW danas vode naslednici Milke Mihaj, sin Vladimir Mihaj i ćerka Mihaela Turkan.

UPOZNAJTE NAŠE ADVOKATE

Bogato iskustvo sa domaćim i međunarodnim kompanijama, kao i sa pojedincima, koje pruža klijentima osećaj sigurnosti i potpunog poverenja.

Pridružite se MIHAJ LAW timu

Želite da radite u kreativnom timu – onda smo mi savršeni za vas.
PONOSNI NA RAST, ISKUSTVO I ZADOVOLJNE KLIJENTE
32+
Osnovani 1991.
EU+
Internacionalna saradnja
500+
Klijenata

Аdvokatska kancelarija MIHAJ LAW je

član Udruženja italijanskih privrednika u Republici Srbiji.


član Kisp-a- komore italijansko-srpskih privrednika.

Beograd

Kneza Mihaila 34/II
11 000 | Beograd | Srbija

VRŠAC

Sterijina 50
26 300 | Vršac | Srbija

We will be active on Social Media soon.

© All rights reserved. Powered by mihajlaw.com