RADNO PRAVO

Obaveze i odgovornosti iz radnog odnosa
01
Pravni poslovi
Predmet radnog prava obuhvata obaveze i odgovornosti iz radnog odnosa, koje se tiču zaposlenih lica. MIHAJ LAW kancelarija, posebno pruža usluge iz oblčasti radnog prava poslodavcima koje vodimo kroz neophodne procese kako bi ispunili svoje zakonske obaveze.

02
Zastupanje, savetovanje i pravno delovanje
Naši klijenti, uz nas, posluju po važećim radno-pravnim propisima. Pomažemo im u izradi: ugovora o radu, kao i pravilnika o radu, kolektivnih ugovora, ugovora sa klauzulama o zabrani konkurencije i zabrani preuzimanja, ugovora o poverljivosti i sprovođenja procedure poverljivosti, pravilnika o načinu unutrašnjeg uzbunjivanja, pravilnika o zabrani zlostavljanja na radu i zabrani diskriminacije otkaza ugovora o radu.
03
Sticanje udela i poslovanje

Klijentima smo od neizostavne pomoći jer im predočavamo mogućnosti korišćenja poreskih olakšica, olakšica pri zapošljavanju, subvencija i mogućnosti sticanja udela za zaposlene. Pružamo savete poslodavcima koji se odluče na upućivanje svojih zaposlenih na privremeni rad u inostranstvo, kako bi radili u ogranku ili ćerki kompaniji.

Bavimo se i imigracionom problematikom, ali i poreskim pitanjima i plaćanjima obaveza za socijalno osiguranje. U moderno organizovanom poslovanju, kakvo je danas, poslodavcu je značajno da dođe do najefikasnijeg i najisplativijeg modela rada sa zaposlenima. Pomažemo u angažovanju spoljnjih saradnika, upućivanju zaposlenih na rad u neko drugo preduzeće i rešavanju viška zaposlenih.

Naš tim ADVOKATA

VLADIMIR MIHAJ

Advokat i osnivač kancelarije MIHAJ LAW

MIHAELA TURKAN

ADVOKAT

RASTKO SVIČEVIĆ

ADVOKAT

STRAHINJA MARIČIĆ

ADVOKAT

ALEKSANDRA STEFANOVIĆ

ADVOKAT

ALEKSANDRA VELIČKOVIĆ

ADVOKAT
Zakažite
konsultacije

Аdvokatska kancelarija MIHAJ LAW je

član Udruženja italijanskih privrednika u Republici Srbiji.


član Kisp-a- komore italijansko-srpskih privrednika.

Beograd

Kneza Mihaila 34/II
11 000 | Beograd | Srbija

VRŠAC

Sterijina 50
26 300 | Vršac | Srbija

We will be active on Social Media soon.

© All rights reserved. Powered by mihajlaw.com