REŠAVANJE SPOROVA

Procedure za alternativno rešenje
01
Izbegavanje spora
Advokatska kancelarije MIHAJ LAW svoje klijente usmerava ka najefektivnijim rešenjima. Kada god je to moguće, naš tim pribegava procedurama za alternativno rešenje, a u cilju izbegavanja spora. Naš fokus postaje briga za klijenta i rešenje koje je za njega optimalno, uz smanjenje svih nepotrebnih troškova.

02
MIRNO REŠENJE
Svaki predmet se detaljno analizira od strane partnera i posebno izabranih advokata specijalizovanih za određenu materiju i granu prava. Nakon pravne i činjenične analize, naši saveti su usmereni pre svega na izbegavanje sporova, odnosno mirno i sporazumno rešenje, shodno specifičnostima domaćeg pravosudnog sistema. Međutim, ukoliko mirno rešenje nije moguće, naš tim je izuzetno kvalifikovan za zastupanje pred sudom, te uz veliko iskustvo i potpuno razumevanje lokalnih prilika, pripremamo i promišljeno preduzimamo radnje sa ciljem da se postignu efikasni i brzi rezultati.
03
Sveobuhvatnost i ekspertiza

Naši advokati, shodno višegodišnjem iskustvu, kombinuju regionalnu ekspertizu i pesronalizovanu uslugu za klijente, čak i kada su u pitanju najsloženiji sporovi. Uz podršku profesionalaca iz uže stručnih oblasti, obezbeđujemo sveobuhvatan pristup problemu. Na usluzi smo u slučaju upravnih sporova, sporova u oblasti bankarstva i finansija, privrednih i ugovornih sporova, korporativnih sporova, sporova vezanih za energetsko i radno pravo, sporova vezanih za naplatu štete i osiguranje, onih koji se tiču naplate potraživanja, intelektualne svojine, restruktuiranja i stečaja, investicione i komercijalne arbitraže, nekretnina i gradnje, ali i privrednog kriminala. Kada je to potrebno, zastupamo klijente u sudovima opšte nadležnosti (osnovni, viši i apelacionim), specijalizvanim sudovima (privrednim, Privrednim apelacionim sudom i Upravnim sudom), a i u postupcima pred Vrhovnim kasacionim sudom.

Zakažite
konsultacije

Naš tim ADVOKATA

VLADIMIR MIHAJ

Advokat i osnivač kancelarije MIHAJ LAW

MIHAELA TURKAN

ADVOKAT

RASTKO SVIČEVIĆ

ADVOKAT

STRAHINJA MARIČIĆ

ADVOKAT

ALEKSANDRA STEFANOVIĆ

ADVOKAT

ALEKSANDRA VELIČKOVIĆ

ADVOKAT

Аdvokatska kancelarija MIHAJ LAW je

član Udruženja italijanskih privrednika u Republici Srbiji.


član Kisp-a- komore italijansko-srpskih privrednika.

Beograd

Kneza Mihaila 34/II
11 000 | Beograd | Srbija

VRŠAC

Sterijina 50
26 300 | Vršac | Srbija

We will be active on Social Media soon.

© All rights reserved. Powered by mihajlaw.com