PRAVNA ZAŠTITA PODATAKA O LIČNOSTI

Zakonodavstvo u sferi digitalnog
01
Pravni poslovi
Podaci su među najvažnijim korporativnim sredstvima koje kompanija treba da zaštiti. Tačna i precizna pravna ekspertiza jedini je način zaštite. U današnjem digitalizovanom svetu, zakonodavstvo se brzo menja kako bi održalo korak sa razvojem inovacija u obradi, skladištenju, reprodukciji i tumačenju podataka.

02
Zastupanje, savetovanje i pravno delovanje
Advokati MIHAJ LAW kancelarije, koji se bave zaštitom podataka i privatnost, u toku su sa novim trendovima i zakonima jer je naš cilj pružanje najboljih mogućih saveta našim klijentima. Oslanjamo se na veliko iskustvo u visoko regulisanim sektorima i zakonodavstvu o zaštiti podataka i privatnosti, te uspešno savetujemo kompanije koje su definisane tehnološkim rešenjima i prekograničnim razvojem.
03
Pitanja zaštite podataka i privatnosti

Radimo sa širokim spektrom IKT kompanija (kompanije za telekomunikacije, internet i e-trgovinu do programera tehnologije i softvera). Bavimo se svim pitanjima zaštite podataka i privatnosti i imamo dubok uvid u komercijalne izazove sa kojima se ovaj vid industrije suočava. Specijalizovani smo i za industrije zasnovane na potrošačima (zdravstvo, farmacija, maloprodaja i roba široke potrošnje). Naši advokati su dobro upoznati sa srpskim propisima o zaštiti podataka. Od pomoći smo klijentima u: anketama o zaštiti podataka, pitanjima usklađenosti sa propisima, registracijama baza podataka, baza ličnih podataka o zaposlenima, postupcima prenosa i odobravanja podataka, povredama podataka, proceni rizika, reviziji usklađenosti i formiranju i primeni politike kompanije. Putem prilagođenih obuka, edukacija i izveštaja, osiguravamo da naši klijenti upravljaju internim rizicima i da budu u toku sa najnovijim propisima u ovoj oblasti.

Naš interdisciplinarni tim osigurava da naši klijenti imaju koristi od komercijalnog uvida u sopstveni sektor poslovanja. Članstvo našeg tima u regionalnim mrežama pruža nam mogućnost da diskretno podržimo upitnike za zaštitu podataka u više jurisdikcija, privatnost due diligence, kao i mnoge druge interne istrage.

Zakažite
konsultacije

Naš tim ADVOKATA

VLADIMIR MIHAJ

Advokat i osnivač kancelarije MIHAJ LAW

MIHAELA TURKAN

ADVOKAT

RASTKO SVIČEVIĆ

ADVOKAT

STRAHINJA MARIČIĆ

ADVOKAT

ALEKSANDRA STEFANOVIĆ

ADVOKAT

ALEKSANDRA VELIČKOVIĆ

ADVOKAT

Аdvokatska kancelarija MIHAJ LAW je

član Udruženja italijanskih privrednika u Republici Srbiji.


član Kisp-a- komore italijansko-srpskih privrednika.

Beograd

Kneza Mihaila 34/II
11 000 | Beograd | Srbija

VRŠAC

Sterijina 50
26 300 | Vršac | Srbija

We will be active on Social Media soon.

© All rights reserved. Powered by mihajlaw.com